Tapetserare i Åmål

Annons:

Tapetserare i Åmål - duktiga och erfarna tapetserare i Åmål som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Åmål som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Åmål. Om du letar efter en tapetserare i Åmål som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Åmål rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Åmål nedan.
Annons:

Tapetserare i Åmål - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Åmål som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Åmål.

Hedström F:a Bo Sebastian
Drottningg. 27
662 33 ÅMÅL

Annons:

Kostnad för tapestering i Åmål

Kostnad och pris för tapetsering i Åmål varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Åmål rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Åmål

I Åmål finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Åmål. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Åmål.

Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Yta: 753,67 hektar
Invånarantal: 9065, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Åmål om du vill veta mer än bara tapetsering i Åmål.

I Åmål fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Åmål. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Åmål så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.