Tapetserare i Borås

Annons:

Tapetserare i Borås - duktiga och erfarna tapetserare i Borås som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 6 olika tapetserarverkstäder i Borås som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Borås. Om du letar efter en tapetserare i Borås som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Borås rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Borås nedan.
Annons:

Tapetserare i Borås - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Borås som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Borås.

Idé-Söms Tapetserarverkstad AB
Getängsv. 6
504 68 BORÅS


JO-JO Tapetserare
Völundsg. 7
504 46 BORÅS


Tapetseraratelje- Både Och
Göteborgsv. 99
504 60 BORÅS


Evas Tapetserarverkstad
Övre Kvarng. 40
504 53 BORÅS


City Måleri AB
N. Sjöbog. 9
506 42 BORÅS


Tapetserare JO-JO
Völundsg. 7
504 46 BORÅS

Annons:

Kostnad för tapestering i Borås

Kostnad och pris för tapetsering i Borås varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Borås rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Borås

I Borås finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Borås. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Borås om du vill veta mer än bara tapetsering i Borås.

I Borås fanns det sammanlagt 6 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Borås. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Borås så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.