Tapetserare i Borgstena

Annons:

Tapetserare i Borgstena - duktiga och erfarna tapetserare i Borgstena som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Borgstena som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Borgstena. Om du letar efter en tapetserare i Borgstena som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Borgstena rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Borgstena nedan.
Annons:

Tapetserare i Borgstena - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Borgstena som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Borgstena.

Manhems Tapetserarverkstad
Ängsv. 3
513 70 BORGSTENA

Annons:

Kostnad för tapestering i Borgstena

Kostnad och pris för tapetsering i Borgstena varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Borgstena rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Borgstena

I Borgstena finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Borgstena. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Borgstena.

Borgstena är en tätort i Borås kommun och kyrkbyn i Borgstena socken. Strax öster om tätorten ligger Borgstena kyrka. Boende i Borgstena uttalar ortsnamnet "Börscht". Företag från orten: Borgstena Textile, Vida Borgstena AB.

Yta: 68,80 hektar
Invånarantal: 386, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Borgstena om du vill veta mer än bara tapetsering i Borgstena.

I Borgstena fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Borgstena. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Borgstena så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.