Tapetserare i Falköping

Annons:

Tapetserare i Falköping - duktiga och erfarna tapetserare i Falköping som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Falköping som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Falköping. Om du letar efter en tapetserare i Falköping som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Falköping rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Falköping nedan.
Annons:

Tapetserare i Falköping - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Falköping som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Falköping.

Lennarts Möbellager
Warenbergsg. 4
521 35 FALKÖPING

Annons:

Kostnad för tapestering i Falköping

Kostnad och pris för tapetsering i Falköping varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Falköping rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Falköping

I Falköping finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Falköping. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Falköping.

Falköping är en tätort i Västergötland och centralort i Falköpings kommun, Västra Götalands län, belägen på Falbygden mellan platåbergen Mösseberg och Ålleberg.

Yta: 853,95 hektar
Invånarantal: 16350, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Falköping om du vill veta mer än bara tapetsering i Falköping.

I Falköping fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Falköping. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Falköping så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.