Tapetserare i Fritsla

Annons:

Tapetserare i Fritsla - duktiga och erfarna tapetserare i Fritsla som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Fritsla som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Fritsla. Om du letar efter en tapetserare i Fritsla som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Fritsla rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Fritsla nedan.
Annons:

Tapetserare i Fritsla - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Fritsla som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Fritsla.

Fritsla Tapetserarverkstad
Aratorpsv.
511 71 Fritsla

Annons:

Kostnad för tapestering i Fritsla

Kostnad och pris för tapetsering i Fritsla varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Fritsla rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Fritsla

I Fritsla finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Fritsla. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Fritsla.

Fritsla är en tätort i Marks kommun och i Fritsla socken i Västergötland. Fritsla ligger i Häggåns dalgång, drygt två mil söder om Borås. Fritsla tätort har 2 293 invånare. Fritsla ligger längst norrut i Marks kommun.

Yta: 326,66 hektar
Invånarantal: 2293, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Fritsla om du vill veta mer än bara tapetsering i Fritsla.

I Fritsla fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Fritsla. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Fritsla så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.