Tapetserare i Göteborg

Annons:

Tapetserare i Göteborg - duktiga och erfarna tapetserare i Göteborg som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 14 olika tapetserarverkstäder i Göteborg som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Göteborg. Om du letar efter en tapetserare i Göteborg som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Göteborg rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Göteborg nedan.
Annons:

Tapetserare i Göteborg - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Göteborg som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Göteborg.

PTV Verkstad & Butik
Chapmansg. 12
414 54 GÖTEBORG


Wärnhems Tapetserareverkstad
Skogshyddeg. 14
416 59 Göteborg


A. Runds Eftr. Tapetserarfirma
Tredje Långg. 28
413 28 GÖTEBORG


Thuressons Tapetserarfirma Eftr.
Iskällareliden 1
416 55 Göteborg


Davidssons Tapetserareverkstad
Ångpanneg. 2
417 05 Göteborg


Klippans Tapetserarverkstad
Sockerbruket 14
414 51 Göteborg


Andersson Ernst L. Tapetserarefirma
Haga Kyrkog. 10
411 23 Göteborg


Möbeltapetsören Stetin
Brämareg. 13 A
417 04 GÖTEBORG


Fräntorps Tapetserarverkstad
Fräntorpsg. 2
416 76 GÖTEBORG


GALANT PLAST AB
Odinsplatsen 2
411 02 GÖTEBORG


Börjesson, H G
Gyllenkrooksg. 14
412 61 GÖTEBORG


Porsdesign
L. Risåsg. 26
413 04 GÖTEBORG


Atié, Annedals Tapetserarverkstad
Chapmans Torg 4
414 54 GÖTEBORG


Smålandshantverkarn
Generatorsg. 4
417 05 Göteborg

Annons:

Kostnad för tapestering i Göteborg

Kostnad och pris för tapetsering i Göteborg varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Göteborg rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Göteborg

I Göteborg finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Göteborg. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Göteborg.

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Göteborg om du vill veta mer än bara tapetsering i Göteborg.

I Göteborg fanns det sammanlagt 14 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Göteborg. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Göteborg så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.