Tapetserare i Grästorp

Annons:

Tapetserare i Grästorp - duktiga och erfarna tapetserare i Grästorp som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Grästorp som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Grästorp. Om du letar efter en tapetserare i Grästorp som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Grästorp rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Grästorp nedan.
Annons:

Tapetserare i Grästorp - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Grästorp som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Grästorp.

Trestads Möbelrenovering o. Snickeri
Trökörna Krycklehult 5
467 93 GRÄSTORP


Tapetserarverkstaden
Fridhem 3
467 95 GRÄSTORP

Annons:

Kostnad för tapestering i Grästorp

Kostnad och pris för tapetsering i Grästorp varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Grästorp rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Grästorp

I Grästorp finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Grästorp. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Grästorp.

Grästorp är en tätort och centralort i Grästorps kommun i Västergötland. Grästorp var mellan 1812 och 1896 tingsplats för Åse och Viste härader.

Yta: 224,83 hektar
Invånarantal: 2969, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Grästorp om du vill veta mer än bara tapetsering i Grästorp.

I Grästorp fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Grästorp. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Grästorp så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.