Tapetserare i Hällevadsholm

Annons:

Tapetserare i Hällevadsholm - duktiga och erfarna tapetserare i Hällevadsholm som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Hällevadsholm som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hällevadsholm. Om du letar efter en tapetserare i Hällevadsholm som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hällevadsholm rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hällevadsholm nedan.
Annons:

Tapetserare i Hällevadsholm - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hällevadsholm som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hällevadsholm.

Kung Ranes Måleri AB
Kung Ranes v. 2
457 60 Hällevadsholm

Annons:

Kostnad för tapestering i Hällevadsholm

Kostnad och pris för tapetsering i Hällevadsholm varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hällevadsholm rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hällevadsholm

I Hällevadsholm finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hällevadsholm. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hällevadsholm.

Hällevadsholm är en tätort och ett stationssamhälle i Munkedals kommun, Västra Götalands län. Orten genomkorsas av Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede, väster om Hällevadsholm.

Yta: 91,04 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Hällevadsholm om du vill veta mer än bara tapetsering i Hällevadsholm.

I Hällevadsholm fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hällevadsholm. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hällevadsholm så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.