Tapetserare i Hindås

Annons:

Tapetserare i Hindås - duktiga och erfarna tapetserare i Hindås som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Hindås som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hindås. Om du letar efter en tapetserare i Hindås som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hindås rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hindås nedan.
Annons:

Tapetserare i Hindås - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hindås som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hindås.

Lilla Hönans Tapetserarverkstad
Ringv. 24
438 54 Hindås


Andvikens Stoppmöbler
Ödenäsv. 65
438 98 Hindås

Annons:

Kostnad för tapestering i Hindås

Kostnad och pris för tapetsering i Hindås varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hindås rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hindås

I Hindås finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hindås. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hindås.

Hindås är en tätort i Härryda kommun, omkring tre mil öster om Göteborg. Orten ligger vid Västra Nedsjön och Mölndalsån börjar här. Här finns en station på järnvägen mellan Göteborg och Borås, en del av Kust till kust-banan. Den öppnades den 15 december 1894.

Yta: 291,11 hektar
Invånarantal: 2244, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Hindås om du vill veta mer än bara tapetsering i Hindås.

I Hindås fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hindås. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hindås så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.