Tapetserare i Hjo

Annons:

Tapetserare i Hjo - duktiga och erfarna tapetserare i Hjo som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Hjo som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hjo. Om du letar efter en tapetserare i Hjo som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hjo rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hjo nedan.
Annons:

Tapetserare i Hjo - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hjo som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hjo.

Börjes Stoppmöbler
Regeringsg. 4
544 30 HJO


Möbel-Fix
Rolösa 1
544 94 HJO

Annons:

Kostnad för tapestering i Hjo

Kostnad och pris för tapetsering i Hjo varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hjo rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hjo

I Hjo finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hjo. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hjo.

Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand, 16 km söder om Tibro. Hjo är en trästad vid Vätterns västra strand. I stadsparken, som också ligger utmed vätterstranden, finns ett Vätternakvarium.

Yta: 453,81 hektar
Invånarantal: 6094, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Hjo om du vill veta mer än bara tapetsering i Hjo.

I Hjo fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hjo. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hjo så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.