Tapetserare i Hönö

Annons:

Tapetserare i Hönö - duktiga och erfarna tapetserare i Hönö som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Hönö som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hönö. Om du letar efter en tapetserare i Hönö som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hönö rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hönö nedan.
Annons:

Tapetserare i Hönö - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hönö som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hönö.

Polydress/Julius Möbelomklädsel HB
Heinöv. 84
475 40 Hönö

Annons:

Kostnad för tapestering i Hönö

Kostnad och pris för tapetsering i Hönö varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hönö rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hönö

I Hönö finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hönö. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hönö.

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Hönö om du vill veta mer än bara tapetsering i Hönö.

I Hönö fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hönö. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hönö så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.