Tapetserare i Hovås

Annons:

Tapetserare i Hovås - duktiga och erfarna tapetserare i Hovås som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Hovås som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hovås. Om du letar efter en tapetserare i Hovås som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hovås rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hovås nedan.
Annons:

Tapetserare i Hovås - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hovås som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hovås.

Lena Larsson Tapetserarfirma
Hovås Ekåsv. 10
436 50 Hovås

Annons:

Kostnad för tapestering i Hovås

Kostnad och pris för tapetsering i Hovås varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hovås rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hovås

I Hovås finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hovås. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hovås.

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Du kan här också läsa mer om orten Hovås om du vill veta mer än bara tapetsering i Hovås.

I Hovås fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hovås. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hovås så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.