Tapetserare i Kungshamn

Annons:

Tapetserare i Kungshamn - duktiga och erfarna tapetserare i Kungshamn som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Kungshamn som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Kungshamn. Om du letar efter en tapetserare i Kungshamn som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Kungshamn rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Kungshamn nedan.
Annons:

Tapetserare i Kungshamn - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Kungshamn som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Kungshamn.

Marinkos Modulbygg AB
Ponténv. 10
456 42 KUNGSHAMN

Annons:

Kostnad för tapestering i Kungshamn

Kostnad och pris för tapetsering i Kungshamn varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Kungshamn rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Kungshamn

I Kungshamn finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Kungshamn. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kungshamn om du vill veta mer än bara tapetsering i Kungshamn.

I Kungshamn fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Kungshamn. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Kungshamn så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.