Tapetserare i Lidköping

Annons:

Tapetserare i Lidköping - duktiga och erfarna tapetserare i Lidköping som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Lidköping som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Lidköping. Om du letar efter en tapetserare i Lidköping som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Lidköping rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Lidköping nedan.
Annons:

Tapetserare i Lidköping - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Lidköping som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Lidköping.

Lottas Tapetseri
Fabriksg. 4
531 30 LIDKÖPING

Annons:

Kostnad för tapestering i Lidköping

Kostnad och pris för tapetsering i Lidköping varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Lidköping rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Lidköping

I Lidköping finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Lidköping. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Lidköping.

Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Yta: 1 552,14 hektar
Invånarantal: 25644, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lidköping om du vill veta mer än bara tapetsering i Lidköping.

I Lidköping fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Lidköping. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Lidköping så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.