Tapetserare i Lindome

Annons:

Tapetserare i Lindome - duktiga och erfarna tapetserare i Lindome som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Lindome som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Lindome. Om du letar efter en tapetserare i Lindome som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Lindome rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Lindome nedan.
Annons:

Tapetserare i Lindome - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Lindome som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Lindome.

Högens Tapetserarverkstad
Holmav. 22
437 91 Lindome

Annons:

Kostnad för tapestering i Lindome

Kostnad och pris för tapetsering i Lindome varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Lindome rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Lindome

I Lindome finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Lindome. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Lindome.

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lindome om du vill veta mer än bara tapetsering i Lindome.

I Lindome fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Lindome. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Lindome så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.