Tapetserare i Ljungskile

Annons:

Tapetserare i Ljungskile - duktiga och erfarna tapetserare i Ljungskile som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Ljungskile som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Ljungskile. Om du letar efter en tapetserare i Ljungskile som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Ljungskile rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Ljungskile nedan.
Annons:

Tapetserare i Ljungskile - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Ljungskile som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Ljungskile.

TK Tapetserarverkstad
Grinneröds Torp 248
459 91 Ljungskile


Tapetserarhyddan
Höggeröd 109
459 93 Ljungskile

Annons:

Kostnad för tapestering i Ljungskile

Kostnad och pris för tapetsering i Ljungskile varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Ljungskile rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Ljungskile

I Ljungskile finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Ljungskile. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Ljungskile.

Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Yta: 360,14 hektar
Invånarantal: 3375, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Ljungskile om du vill veta mer än bara tapetsering i Ljungskile.

I Ljungskile fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Ljungskile. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Ljungskile så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.