Tapetserare i Lundsbrunn

Annons:

Tapetserare i Lundsbrunn - duktiga och erfarna tapetserare i Lundsbrunn som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Lundsbrunn som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Lundsbrunn. Om du letar efter en tapetserare i Lundsbrunn som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Lundsbrunn rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Lundsbrunn nedan.
Annons:

Tapetserare i Lundsbrunn - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Lundsbrunn som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Lundsbrunn.

Sörbo Tapetseraratelje
Jonstorp
533 92 LUNDSBRUNN

Annons:

Kostnad för tapestering i Lundsbrunn

Kostnad och pris för tapetsering i Lundsbrunn varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Lundsbrunn rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Lundsbrunn

I Lundsbrunn finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Lundsbrunn. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Lundsbrunn.

Lundsbrunn är en tätort i Götene kommun. Vid Lundsbrunn finns en källa, Odenskälla som i början av 1700-talet fick medicinsk användning, och i början av 1800-talet började den radioaktiva järnkällan användas som hälsobrunn

Yta: 123,73 hektar
Invånarantal: 887, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lundsbrunn om du vill veta mer än bara tapetsering i Lundsbrunn.

I Lundsbrunn fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Lundsbrunn. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Lundsbrunn så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.