Tapetserare i Lyrestad

Annons:

Tapetserare i Lyrestad - duktiga och erfarna tapetserare i Lyrestad som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Lyrestad som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Lyrestad. Om du letar efter en tapetserare i Lyrestad som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Lyrestad rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Lyrestad nedan.
Annons:

Tapetserare i Lyrestad - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Lyrestad som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Lyrestad.

Kanapén Tapetserarverkstad Asynja Medeltidskläder
Valkeberg Bymejeriet 9
548 93 LYRESTAD

Annons:

Kostnad för tapestering i Lyrestad

Kostnad och pris för tapetsering i Lyrestad varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Lyrestad rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Lyrestad

I Lyrestad finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Lyrestad. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Lyrestad.

Lyrestad är en tätort i Mariestads kommun, Västra Götalands län och kyrkby i Lyrestads socken, belägen cirka två mil norr om Mariestad på vägen mot Hova. Här korsar Kinnekullebanan och E20 Göta kanal.

Yta: 59,66 hektar
Invånarantal: 479, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lyrestad om du vill veta mer än bara tapetsering i Lyrestad.

I Lyrestad fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Lyrestad. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Lyrestad så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.