Tapetserare i Mölndal

Annons:

Tapetserare i Mölndal - duktiga och erfarna tapetserare i Mölndal som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Mölndal som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Mölndal. Om du letar efter en tapetserare i Mölndal som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Mölndal rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Mölndal nedan.
Annons:

Tapetserare i Mölndal - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Mölndal som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Mölndal.

Stridhs Möbler & Tapetserarverkstad
Hagåkersg. 19
431 41 Mölndal


S M. Tapetsör
Häradsg. 24
431 42 MÖLNDAL

Annons:

Kostnad för tapestering i Mölndal

Kostnad och pris för tapetsering i Mölndal varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Mölndal rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Mölndal

I Mölndal finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Mölndal. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Du kan här också läsa mer om orten Mölndal om du vill veta mer än bara tapetsering i Mölndal.

I Mölndal fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Mölndal. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Mölndal så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.