Tapetserare i Nossebro

Annons:

Tapetserare i Nossebro - duktiga och erfarna tapetserare i Nossebro som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Nossebro som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Nossebro. Om du letar efter en tapetserare i Nossebro som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Nossebro rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Nossebro nedan.
Annons:

Tapetserare i Nossebro - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Nossebro som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Nossebro.

TBA Måleri HB
Torpv. 2 Främmestad
465 97 Nossebro

Annons:

Kostnad för tapestering i Nossebro

Kostnad och pris för tapetsering i Nossebro varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Nossebro rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Nossebro

I Nossebro finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Nossebro. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Nossebro.

Nossebro är en tätort i Västergötland och centralort i Essunga kommun, Västra Götalands län. Ån Nossan rinner rätt igenom tätorten. Nossebro ligger cirka 16 km väst-sydväst om Vara , cirka 20 km norr om Vårgårda och cirka 7 mil nordost om Göteborg.

Yta: 184,65 hektar
Invånarantal: 1846, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Nossebro om du vill veta mer än bara tapetsering i Nossebro.

I Nossebro fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Nossebro. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Nossebro så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.