Tapetserare i Partille

Annons:

Tapetserare i Partille - duktiga och erfarna tapetserare i Partille som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Partille som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Partille. Om du letar efter en tapetserare i Partille som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Partille rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Partille nedan.
Annons:

Tapetserare i Partille - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Partille som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Partille.

B M N Möbelomklädsel
Eckens v. 34
433 33 PARTILLE

Annons:

Kostnad för tapestering i Partille

Kostnad och pris för tapetsering i Partille varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Partille rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Partille

I Partille finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Partille. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Partille.

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Partille om du vill veta mer än bara tapetsering i Partille.

I Partille fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Partille. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Partille så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.