Tapetserare i Sävedalen

Annons:

Tapetserare i Sävedalen - duktiga och erfarna tapetserare i Sävedalen som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Sävedalen som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Sävedalen. Om du letar efter en tapetserare i Sävedalen som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Sävedalen rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Sävedalen nedan.
Annons:

Tapetserare i Sävedalen - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Sävedalen som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Sävedalen.

Sävedalens Tapetserarverkstad
Sotenäsv. 72
433 64 SÄVEDALEN

Annons:

Kostnad för tapestering i Sävedalen

Kostnad och pris för tapetsering i Sävedalen varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Sävedalen rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Sävedalen

I Sävedalen finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Sävedalen. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Sävedalen.

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Du kan här också läsa mer om orten Sävedalen om du vill veta mer än bara tapetsering i Sävedalen.

I Sävedalen fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Sävedalen. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Sävedalen så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.