Tapetserare i Skara

Annons:

Tapetserare i Skara - duktiga och erfarna tapetserare i Skara som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Skara som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Skara. Om du letar efter en tapetserare i Skara som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Skara rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Skara nedan.
Annons:

Tapetserare i Skara - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Skara som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Skara.

DesignPoolen
Istrum Hemsjö 1
532 96 SKARA

Annons:

Kostnad för tapestering i Skara

Kostnad och pris för tapetsering i Skara varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Skara rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Skara

I Skara finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Skara. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Skara.

Skara är en tätort i Västergötland samt centralort i Skara kommun och biskopssäte för Skara stift. År 1963 öppnade Scan produktion i Skara i nybyggda fabrikslokaler. Scan har sedan dess varit en av Skaras större arbetsplatser.

Yta: 768,20 hektar
Invånarantal: 10841, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Skara om du vill veta mer än bara tapetsering i Skara.

I Skara fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Skara. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Skara så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.