Tapetserare i Skärhamn

Annons:

Tapetserare i Skärhamn - duktiga och erfarna tapetserare i Skärhamn som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Skärhamn som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Skärhamn. Om du letar efter en tapetserare i Skärhamn som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Skärhamn rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Skärhamn nedan.
Annons:

Tapetserare i Skärhamn - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Skärhamn som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Skärhamn.

Utängs Tapetserarverkstad AB
S. Hamnen 31
471 32 Skärhamn

Annons:

Kostnad för tapestering i Skärhamn

Kostnad och pris för tapetsering i Skärhamn varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Skärhamn rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Skärhamn

I Skärhamn finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Skärhamn. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Skärhamn.

Skärhamn är en tätort på västra delen av Tjörn i Bohuslän och centralort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Orten har ett stort mått av social service, med bibliotek. Många butiker finns också på orten, de allra flesta har öppet året runt.

Yta: 246,49 hektar
Invånarantal: 3193, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Skärhamn om du vill veta mer än bara tapetsering i Skärhamn.

I Skärhamn fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Skärhamn. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Skärhamn så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.