Tapetserare i Skene

Annons:

Tapetserare i Skene - duktiga och erfarna tapetserare i Skene som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Skene som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Skene. Om du letar efter en tapetserare i Skene som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Skene rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Skene nedan.
Annons:

Tapetserare i Skene - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Skene som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Skene.

Svens Tapetserarverkstad
Radhusg. 7 F
511 62 SKENE


Sörlings Tapetserarverkstad AB
Kvarnv. 11
511 63 Skene

Annons:

Kostnad för tapestering i Skene

Kostnad och pris för tapetsering i Skene varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Skene rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Skene

I Skene finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Skene. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Skene.

Skene är en ort i Marks kommun i Västra Götalands län som sedan 1970 räknas som sammanväxt med Kinna och därmed en del av den tätorten. Skene ligger i Viskadalen, cirka fem kilometer sydväst om centrala Kinna. Skene kyrka ligger här.

Yta:
Invånarantal: 5800, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Skene om du vill veta mer än bara tapetsering i Skene.

I Skene fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Skene. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Skene så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.