Tapetserare i Skövde

Annons:

Tapetserare i Skövde - duktiga och erfarna tapetserare i Skövde som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Skövde som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Skövde. Om du letar efter en tapetserare i Skövde som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Skövde rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Skövde nedan.
Annons:

Tapetserare i Skövde - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Skövde som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Skövde.

Vasastadens Tapetserarverkstad
Vasag. 1
541 50 SKÖVDE


Elin K Sömnad & Möbeltapetsering
Rådmansg. 24
541 45 SKÖVDE

Annons:

Kostnad för tapestering i Skövde

Kostnad och pris för tapetsering i Skövde varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Skövde rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Skövde

I Skövde finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Skövde. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Skövde.

Skövde är en tätort i Västergötland och centralort i Skövde kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Skaraborgs tingsrätt. Skövde är Sveriges 32:a största tätort och länets fjärde största tätort.

Yta: 2 031,16 hektar
Invånarantal: 34466, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Skövde om du vill veta mer än bara tapetsering i Skövde.

I Skövde fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Skövde. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Skövde så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.