Tapetserare i Stenkullen

Annons:

Tapetserare i Stenkullen - duktiga och erfarna tapetserare i Stenkullen som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Stenkullen som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Stenkullen. Om du letar efter en tapetserare i Stenkullen som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Stenkullen rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Stenkullen nedan.
Annons:

Tapetserare i Stenkullen - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Stenkullen som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Stenkullen.

Möbeltapetsör Lille-Mor
Hedeforsv. 9
443 61 STENKULLEN

Annons:

Kostnad för tapestering i Stenkullen

Kostnad och pris för tapetsering i Stenkullen varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Stenkullen rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Stenkullen

I Stenkullen finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Stenkullen. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Stenkullen.

Stenkullen är ett stationssamhälle intill Säveån och en bebyggelse i tätorten Lerum i Lerums kommun. I Stenkullens återfinns Lerums brandstation och en betydande del av kommunens industriföretag.

Yta:
Invånarantal: , år

Du kan här också läsa mer om orten Stenkullen om du vill veta mer än bara tapetsering i Stenkullen.

I Stenkullen fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Stenkullen. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Stenkullen så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.