Tapetserare i Svenljunga

Annons:

Tapetserare i Svenljunga - duktiga och erfarna tapetserare i Svenljunga som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Svenljunga som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Svenljunga. Om du letar efter en tapetserare i Svenljunga som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Svenljunga rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Svenljunga nedan.
Annons:

Tapetserare i Svenljunga - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Svenljunga som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Svenljunga.

Bloms Färg & Måleri AB
Prästagärdet 2
512 53 SVENLJUNGA


Sivert Målare
Myrängsg. 19
512 51 SVENLJUNGA

Annons:

Kostnad för tapestering i Svenljunga

Kostnad och pris för tapetsering i Svenljunga varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Svenljunga rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Svenljunga

I Svenljunga finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Svenljunga. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Svenljunga.

Svenljunga är en tätort i Västergötland, centralort i Svenljunga kommun i Västra Götalands län. Svenljunga ligger vid Ätran.

Yta: 437,61 hektar
Invånarantal: 3418, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Svenljunga om du vill veta mer än bara tapetsering i Svenljunga.

I Svenljunga fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Svenljunga. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Svenljunga så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.