Tapetserare i Tanumshede

Annons:

Tapetserare i Tanumshede - duktiga och erfarna tapetserare i Tanumshede som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Tanumshede som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Tanumshede. Om du letar efter en tapetserare i Tanumshede som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Tanumshede rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Tanumshede nedan.
Annons:

Tapetserare i Tanumshede - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Tanumshede som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Tanumshede.

Gustafsson, Bröderna AB
Agdas v. 2
457 32 TANUMSHEDE

Annons:

Kostnad för tapestering i Tanumshede

Kostnad och pris för tapetsering i Tanumshede varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Tanumshede rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Tanumshede

I Tanumshede finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Tanumshede. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Tanumshede.

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Tanumshede om du vill veta mer än bara tapetsering i Tanumshede.

I Tanumshede fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Tanumshede. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Tanumshede så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.