Tapetserare i Timmele

Annons:

Tapetserare i Timmele - duktiga och erfarna tapetserare i Timmele som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Timmele som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Timmele. Om du letar efter en tapetserare i Timmele som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Timmele rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Timmele nedan.
Annons:

Tapetserare i Timmele - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Timmele som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Timmele.

Åbergs Tapetserarverkstad, Gösta
Bjättlunda 101
523 92 Timmele

Annons:

Kostnad för tapestering i Timmele

Kostnad och pris för tapetsering i Timmele varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Timmele rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Timmele

I Timmele finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Timmele. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Timmele.

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Timmele om du vill veta mer än bara tapetsering i Timmele.

I Timmele fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Timmele. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Timmele så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.