Tapetserare i Töreboda

Annons:

Tapetserare i Töreboda - duktiga och erfarna tapetserare i Töreboda som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Töreboda som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Töreboda. Om du letar efter en tapetserare i Töreboda som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Töreboda rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Töreboda nedan.
Annons:

Tapetserare i Töreboda - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Töreboda som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Töreboda.

Möbeltextil Göran Kristoffersson
Skepparev. 4
545 35 Töreboda

Annons:

Kostnad för tapestering i Töreboda

Kostnad och pris för tapetsering i Töreboda varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Töreboda rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Töreboda

I Töreboda finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Töreboda. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Töreboda.

Töreboda är en tätort i Västergötland, centralort i Töreboda kommun, Västra Götalands län med 4 189 invånare (år 2010). Töreboda är beläget vid järnvägslinjen Västra stambanan mellan Göteborg och Stockholm. Töreboda var under ett antal år på 1800-talet knutpunkt mellan järnvägen (innan den drogs vidare mot Stockholm) och Göta kanal.

Yta: 363,79 hektar
Invånarantal: 4189, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Töreboda om du vill veta mer än bara tapetsering i Töreboda.

I Töreboda fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Töreboda. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Töreboda så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.