Tapetserare i Torslanda

Annons:

Tapetserare i Torslanda - duktiga och erfarna tapetserare i Torslanda som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Torslanda som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Torslanda. Om du letar efter en tapetserare i Torslanda som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Torslanda rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Torslanda nedan.
Annons:

Tapetserare i Torslanda - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Torslanda som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Torslanda.

Torslanda Tapetsör
Häggv. 19 D
423 53 TORSLANDA

Annons:

Kostnad för tapestering i Torslanda

Kostnad och pris för tapetsering i Torslanda varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Torslanda rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Torslanda

I Torslanda finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Torslanda. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Du kan här också läsa mer om orten Torslanda om du vill veta mer än bara tapetsering i Torslanda.

I Torslanda fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Torslanda. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Torslanda så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.