Tapetserare i Tösse

Annons:

Tapetserare i Tösse - duktiga och erfarna tapetserare i Tösse som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Tösse som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Tösse. Om du letar efter en tapetserare i Tösse som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Tösse rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Tösse nedan.
Annons:

Tapetserare i Tösse - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Tösse som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Tösse.

Mix Idé Inredningsatelje
Södergården 201 B
662 98 TÖSSE

Annons:

Kostnad för tapestering i Tösse

Kostnad och pris för tapetsering i Tösse varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Tösse rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Tösse

I Tösse finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Tösse. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Tösse.

Tösse är en tätort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Orten fick egen poststation den 1 januari 1875. Den var verksam till 30 april 1973, varvid postadressen ändrades till Åmål och ett postombud inrättades.

Yta: 58,26 hektar
Invånarantal: 305, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Tösse om du vill veta mer än bara tapetsering i Tösse.

I Tösse fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Tösse. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Tösse så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.