Tapetserare i Tun

Annons:

Tapetserare i Tun - duktiga och erfarna tapetserare i Tun som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Tun som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Tun. Om du letar efter en tapetserare i Tun som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Tun rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Tun nedan.
Annons:

Tapetserare i Tun - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Tun som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Tun.

Karinas Tapetserarverkstad
Lavad Kolmesjö 4
530 30 Tun

Annons:

Kostnad för tapestering i Tun

Kostnad och pris för tapetsering i Tun varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Tun rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Tun

I Tun finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Tun. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Tun.

Tun är en tätort i Lidköpings kommun och kyrkbyn i Tuns socken i Västergötland. I byn ligger Tuns kyrka, Tuns elkvarn och Tuns skolmagasin.

Yta: 38,01 hektar
Invånarantal: 206, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Tun om du vill veta mer än bara tapetsering i Tun.

I Tun fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Tun. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Tun så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.