Tapetserare i Uddevalla

Annons:

Tapetserare i Uddevalla - duktiga och erfarna tapetserare i Uddevalla som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 4 olika tapetserarverkstäder i Uddevalla som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Uddevalla. Om du letar efter en tapetserare i Uddevalla som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Uddevalla rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Uddevalla nedan.
Annons:

Tapetserare i Uddevalla - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Uddevalla som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Uddevalla.

Augustssons Tapetserarverkstad
Lane Anneröd 520
451 93 Uddevalla


Nygrens Tapetserarverkstad
Sigelhultsv. 41
451 92 UDDEVALLA


Rachel Lewis Interiör Design
Strömstadsv. 4
451 50 UDDEVALLA


Sayen Tapetserarverkstad
Sigelhultsv. 41
451 92 UDDEVALLA

Annons:

Kostnad för tapestering i Uddevalla

Kostnad och pris för tapetsering i Uddevalla varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Uddevalla rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Uddevalla

I Uddevalla finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Uddevalla. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Uddevalla.

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånarantal: 31212, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Uddevalla om du vill veta mer än bara tapetsering i Uddevalla.

I Uddevalla fanns det sammanlagt 4 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Uddevalla. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Uddevalla så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.