Tapetserare i Ulricehamn

Annons:

Tapetserare i Ulricehamn - duktiga och erfarna tapetserare i Ulricehamn som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Ulricehamn som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Ulricehamn. Om du letar efter en tapetserare i Ulricehamn som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Ulricehamn rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Ulricehamn nedan.
Annons:

Tapetserare i Ulricehamn - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Ulricehamn som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Ulricehamn.

AC Måleri Sverige AB
Strandg. 30
523 31 Ulricehamn

Annons:

Kostnad för tapestering i Ulricehamn

Kostnad och pris för tapetsering i Ulricehamn varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Ulricehamn rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Ulricehamn

I Ulricehamn finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Ulricehamn. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Ulricehamn.

Ulricehamn (tidigare Bogesund) är en tätort i Västergötland och centralort i Ulricehamns kommun, Västra Götalands län. Ulricehamn är beläget på sluttningarna kring ån Ätrans utlopp i sjön Åsunden. Orten ligger cirka 36 km öster om Borås och cirka 49 km väster om Jönköping. Vid Ulricehamn går en motorväg som är en del av Riksväg 40.

Yta: 623,00 hektar
Invånarantal: 9787, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Ulricehamn om du vill veta mer än bara tapetsering i Ulricehamn.

I Ulricehamn fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Ulricehamn. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Ulricehamn så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.