Tapetserare i Vänersborg

Annons:

Tapetserare i Vänersborg - duktiga och erfarna tapetserare i Vänersborg som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Vänersborg som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Vänersborg. Om du letar efter en tapetserare i Vänersborg som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Vänersborg rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Vänersborg nedan.
Annons:

Tapetserare i Vänersborg - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Vänersborg som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Vänersborg.

Jennys Tapetserarverkstad
Kungsladugårdsv. 1
462 54 Vänersborg

Annons:

Kostnad för tapestering i Vänersborg

Kostnad och pris för tapetsering i Vänersborg varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Vänersborg rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Vänersborg

I Vänersborg finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Vänersborg. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Vänersborg.

Vänersborg är en tätort i Västergötland och centralort i Vänersborgs kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Vänersborgs tingsrätt. Vänersborg var före länssammanslagningen 1998 residensstad i Älvsborgs län.

Yta: 1 156,51 hektar
Invånarantal: 21699, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Vänersborg om du vill veta mer än bara tapetsering i Vänersborg.

I Vänersborg fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Vänersborg. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Vänersborg så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.